JÁTÉKOS NYELVTANULÁS OTTHON
Élményt adni, boldog mosolyt kapni

GYERE ÉS NÉZZ SZÉT A WWW.BABAANGOLONLINE.COM-ON IS!

2010. július 4., vasárnap

Buszos angol dal babáknak és kisgyermekeknek

Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy a fiúk autókkal szoktak játszani, a lányok meg babákkal. Kivételek természetesen mindig voltak, vannak, lesznek. Például a héten találkoztam egy majdnem két éves vagány csajszival, aki majd' megőrül a Verdák című mese szereplőiért (már egész kollekciót gyűjtött össze belőlük), és az autós napellenzőjén is Lightning McQueen feszít. :)

A kisfiam meg igazi pasi módjára, mindenféle járműért rajong, de úgy egy-másfél évvel ezelőtt kezdődött nála a "busz-láz". A double decker hűtőmágnest folyton lekunyerálta a hűtőről. Tavaly nyáron aztán a nagypapája vett neki egy kerámiából készült buszos perselyt, és mondanom sem kell, alig hogy megkapta, 5 percen belül ripityára törött. Ez az eset után folyton buszokat kellett rajzolnom, míg aztán szülinapjára egy szép nagy piros buszt kapott a Mikulástól, majd a Jézuska még egy annál is nagyobb fehér buszt hozott neki. Teljesen odáig volt örömében, amit még tovább lehet fokozni, ha beülhet a Papi buszába, és "vezetheti" meg dudálhat. ;)

Ha a Te kicsid is rajong a buszokért, nagyon fogja szeretni a következő dalt, The wheels on the bus. (Ha nem rajong különösebben a buszokért, akkor ezután garantáltan fog!) Sokféle verzió létezik, íme 2 közülük.
Kattints ide az egyik verzióért!
Itt pedig meghallgathatjátok a másikat!
Én azért szeretem, mert azon kívül, hogy fülbemászó dallamának köszönhetően a szöveg könnyen rögzül, el is lehet játszani, ami még hatékonyabbá teszi a nyelvelsajátítást, nyelvtanulást.

Ha Te is azt szeretnéd, hogy kicsid könnyen és természetesen tanuljon angolul, kezdjétek minél korábban! Játékosan keltsd fel az érdeklődését, és énekelj neki sok szép dalt az adott témával kapcsolatban!

Örömteli buszozást, vidám játszóperceket kívánok Nektek!
:)
Timi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése