JÁTÉKOS NYELVTANULÁS OTTHON
Élményt adni, boldog mosolyt kapni

GYERE ÉS NÉZZ SZÉT A WWW.BABAANGOLONLINE.COM-ON IS!

2010. április 10., szombat

Early English Playgroup /Angol játszócsoport (Szeged)


Szeretnéd, ha gyermeked – anyanyelvéhez hasonlóan – könnyen és természetesen tanulna idegen nyelvet?
Ismerkedj meg komplex fejlesztőprogramunkkal!

A játszócsoportba járó babák és kisgyerekek fejlesztése 4 síkon mozog:

1) Mozgásfejlesztés (nagymozgások és finom mozgások)
A zenés foglalkozások alapját olyan mozgásos dalok képezik, amelyek amellett, hogy elősegítik a mélyebb rögzülést, a kicsik mozgáskultúráját is fejlesztik. A KreatívSarok célja a kézügyesség-fejlesztés és a kreativitásnövelés.

2) Beszédfejlesztés
Az elsődleges cél az, hogy a kicsik minél előbb megismerkedjenek az angol nyelvvel, és elsajátítsák az alapokat. Az angol mondókák, dalok, mesék segítségével, anyanyelvükhöz hasonlóan, játék közben, észrevétlenül szívják magukba az idegen nyelvet. Megtanulják az angolul történő kommunikáció alapjait, szókincsük pedig hétről-hétre gazdagodik.

3) Értelmi képességek fejlesztése
Az idegen nyelven történő játékos nyelvelsajátítás már önmagában is fejleszti a kisgyermek gondolkodását, növeli figyelme tartósságát, elősegíti emlékezőképessége és kreativitása fejlődését. Játék közben megtanul egy másik nyelven gondolkodni, számolni, álmodni és kommunikálni.

4) Érzelmi élet gazdagítása
A közösségbe járás, az idegen nyelven történő közös játék igazi élményt nyújt Kicsidnek és Neked egyaránt. Az otthoni játékos gyakorlás (hancúrozás, éneklés, rajzolás, képnézegetés, beszélgetés stb.) pedig a mélyebb rögzülés mellett jó alkalmat nyújt arra, hogy osztatlan figyelmedben, dicséretedben és szeretetedben részesüljön.

A nyelvtudás nagy kincs. Adj valódi értéket gyermekednek!

1 megjegyzés:

  1. Szia, kérlek, írd meg, hol vannak a foglalkozások, s milyen díjazással, mert sehol nem találom... Köszönöm.

    VálaszTörlés